top of page
Bezig met laptop

DIGI ASSISTENTIE

Hét bedrijf dat gespecialiseerd is in het assisteren van senioren bij digitale zaken in Haarlem e.o.

Toetsenbord

OVER ONS

De medewerkers van Digi Assistentie zijn gespecialiseerd in het begeleiden van senioren bij het regelen van hun digitale zaken en het leren omgaan met hun elektronische apparaten.

Onze medewerkers zijn handig met alles wat met computers en elektronica te maken heeft en nemen echt de tijd voor u. Dit doen wij vanuit onze passie om mensen te helpen en onze kracht om ogenschijnlijk complexe materie eenvoudig en in begrijpelijke taal uit te leggen.

Kortom, wij nemen de tijd voor onze klanten en kunnen in begrijpelijke taal hun vragen beantwoorden en hen verder op weg helpen. 

ONS TEAM

Frans (27) - Oprichter

Frans is de oprichter van Digi Assistentie. Hij heeft een voorliefde voor alles wat elektronisch en digitaal is, houdt ervan om mensen hierover te leren en hen digitaal zelfredzaam te maken.

Als jurist weet Frans hoe belangrijk het is om (digitale) zaken goed te regelen, duidelijke afspraken te maken en deze na te komen. U kunt er dan ook van op aan dat hij u naar volle tevredenheid kan helpen en dat u bij hem weet waar u aan toe bent. 

Klik hier om meer te lezen over de missie, kernwaarden en het werkgebied van Digi Assistentie

Onze diensten

Slimme telefoonscherm

Leren omgaan met uw digitale apparaten

Wilt u (beter) leren omgaan met uw mobiele telefoon, tablet of laptop om bijvoorbeeld Whatsappjes te sturen, te e-mailen, foto’s te maken of te videobellen? Met de door ons ontwikkelde leerpakketten leren wij u stapsgewijs hoe u dit bereikt. 

Installeren en instellen van uw apparaten
 

Soms zult u een digitaal apparaat (opnieuw) moeten installeren voordat u er (weer) mee aan de slag kunt. Wij helpen u graag bij het (her)installeren van uw digitale apparaten zoals bijvoorbeeld uw router, printer of televisie.

Persoonlijke assistentie en ondersteuning

Er kunnen zich talloze andere zaken voordoen waarbij u wat hulp kunt gebruiken. Denk aan het volledig benutten van programma’s als PDF Reader, het installeren van apps, het afdrukken van foto’s of het aanvragen van een DigiID. Ook hierbij zijn wij u graag van dienst.

Image by Sigmund
Schrijven

Wat klanten over ons zeggen

"Ik ben Digi Assistentie enorm dankbaar voor de hulp met het installeren en de wijze waarop zij mij hebben leren omgaan met mijn mobiele telefoon. Mijn sociale netwerk is hierdoor enorm vergroot en ik vind het gebruik van mijn mobiele telefoon inmiddels zelfs leuk! Frans is heel vriendelijk, behulpzaam en neemt de tijd om je doelgericht dingen bij te leren."
- Veronique R. (63)
Image by Lucas George Wendt
Neem vrijblijvend contact met ons op
Senior zakenvrouw
bottom of page