top of page
Modern kantoor

Onze diensten

Image by Sven

Leren omgaan met uw digitale apparaten

Wij leren wij graag hoe u (beter) om kunt gaan met uw apparaten. Voor het leren omgaan met uw tablet en mobiele telefoon bieden wij u verschillende pakketten aan die laagdrempelige en begrijpelijk zijn en waar u zelf mee aan de slag kunt. Meer informatie over onze pakketten vindt u hier.

Ook leren wij u graag (beter) omgaan met andere digitale apparaten, zoals uw televisie(ontvanger), router of printer. 

Aansluiten en installeren van uw (nieuwe) apparaten

Wij zijn gespecialiseerd in het aansluiten en (her)installeren van uw (nieuwe) apparaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het installeren en instellen van uw (mobiele) telefoon, computer, tablet, printer, router, (smart) televisie of digitale televisie ontvanger

Image by Evelyn Geissler
Grijze thema-objecten

Opschonen en versnellen van uw apparaten

Uw apparaten kunnen na verloop van tijd langzamer worden of vol raken. Het is in dat geval niet altijd nodig om direct een nieuw apparaat te kopen. Wij kunnen uw apparaat opschonen en daarmee versnellen zodat u in veel gevallen de aanschaf van een nieuw apparaat nog even kunt uitstellen.

Het regelen van uw online (overheids)zaken

Tegenwoordig moet u veel (overheids)zaken online regelen. Als u niet weet hoe dit moet, kan dit bijzonder ingewikkeld lijken. Wij helpen u graag bij het online regelen van uw online (overheids)zaken en leren u hoe u dit in de toekomst zelf kunt doen.

IT Consulting
Image by Luca Bravo

Specifieke vragen of wensen 

Naast de hiervoor genoemde diensten helpen wij u ook graag bij andere vragen of wensen die u heeft. Neem contact met ons over uw specifieke vragen of wensen en wij bekijken samen de mogelijkheden.

bottom of page